Over ons

Onze missie….(Statement)

Recreatiesoftware is een wereldwijd opererende software-onderneming, die recreatieondernemers een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte recreatiesoftware die maximaal bijdragen aan het vakantiegevoel van de consument.

Dit doen we door op het juiste moment innovatieve en resultaat gerichte softwareoplossingen en diensten (kennis en ervaring) aan te bieden, die een professionele & efficiënte bedrijfsvoering voor elk type recreatieondernemer mogelijk maak.

va_banner1

Doelstellingen

We doen er alles aan om met onze producten en diensten onze klanten (recreatieondernemers) te helpen hun doelstellingen te realiseren :

 • Door het verhuurproces volledig transparant, eenduidig & beheersbaar te maken;
 • Door recreatiesoftware te bieden die daadwerkelijk toegevoegde waarde creëert;
 • Die bruikbaar is voor elk type recreatieondernemer in de verhuurbranche;
 • Die eenvoudig, snel en kostenefficiënt is aan te passen bij bedrijfsveranderingen;
 • Door klanten tijdig en correct te helpen als ze onze ondersteuning nodig hebben.

Ontstaan vanuit eigen behoefte

“Het succes van verhuren begint met een solide administratie”

Recreatie Software is ontstaan vanuit eigen ervaring met de verhuur van vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Al snel bestond de behoefte om het proces van offerte, bevestiging, betalingsherinnering, planning en het opstellen van de eindafrekening naar de huiseigenaar te automatiseren. In de loop der tijd hebben wij het complete verhuurproces in kaart gebracht en waar nodig geautomatiseerd. Met input van ruim 250 recreatieondernemers is uiteindelijk een prachtig softwarepakket ontstaan waar elk type verhuurorganisatie (van klein tot groot) gebruik van kan maken.

Behoeften van de recreatieondernemer

 • Op de eerste plaats heeft de recreatieondernemer behoefte aan een geautomatiseerd boekingsproces. Dit scheelt tijd en dus geld!
 • In de tweede plaats bestaat er sterke behoefte het boekingsproces te integreren met een eigen website (verhuurportaal);
 • En in de derde plaats wil de recreatieondernemer zoveel mogelijk boekingen genereren en heeft daarom behoefte aan dienstverlening op het gebied van het genereren van boekingen (door marketing van de eigen website of via kanalen zoals HomeAway, Booking.com, Airbnb, etc.)

De kracht van Recreatiesoftware

Onze manier van werken en communiceren is heel persoonlijk. Wij spreken u nu aan met ‘u’, maar in de praktijk is dat al snel ‘je’ en ‘jij’ en voelen wij ons nauw betrokken bij uw organisatie. Samen met u willen wij graag werken aan meer succes en een betere efficiency van werkprocessen.

Team van verhuurspecialisten

Door ons jarenlange ervaring met eigen verhuur en dagelijkse input van recreatieondernemers in binnen- en buitenland hebben wij alle kennis in huis om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Ons team van verhuurspecialisten staat 24 uur per dag voor u klaar om u te voorzien van informatie e/o te helpen bij organisatorische- of technische problemen.

Onze software labels (merknamen)

 • Verhuuradministratie
 • Recreatiesoftware
 • Reflex Booking

Kantoor / Vestigingen

 • Culemborg, Nederland
 • Jan Thiel, Curacao
 • Heemskerk, Nederland

Waarom kiest u voor Recreatie Software?

Het antwoord is simpel! Als klant van Recreatie Software krijgt u de “Totaaloplossing voor de verhuur”. Met de “Totaaloplossing” bedoelen wij niet alleen faciliteren van een softwarepakket, maar ook het meedenken en pro actief inspelen op kansen en bedreigingen in de recreatiebranche. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe verhuurtools zodat u als klant het beste uit de verhuur kunt halen. Zonder reserveringen heeft u immers niets aan onze verhuursoftware.

(TIP) Wat kunnen wij voor u betekenen : Brochure-Reflex-Booking-Software

2 gedachtes over “Over ons

  • Beste Gerrit,
   Hartelijk dank voor uw reactie. Onze software is voor elk type verhuurder interessant, dus ook voor 1 vakantiehuis. Ons verhuurpakket stelt u in staat om op een professionele wijze meer boekingen te genereren en af te wikkelen. Met 1 extra boeking heeft u onze kosten al terugverdiend. Zeker het proberen waard. Voordelen: onze online boekingsmodule kan ook worden gekoppeld aan uw facebookpagina, synchroniseer uw kalender met Homeaway, Airbnb, etc.

   Ik hoor graag van u.
   Met vriendelijke groet, Rene Bolsenbroek

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s