Module’s

Modulair reserveringsysteem

Modulair opgebouwde software voor de recreatiebranche
Modulair opgebouwde software voor de recreatiebranche

Recreatiesoftware is een online boeking- en reserveringssysteem voor de verhuur van vakantiehuizen, shortstay en longstay. Onze software is modulair opgebouwd en voor elk type klant toepasbaar, ofwel de software groeit met u mee.

Naarmate u meer huizen in de verhuur krijgt worden uw wensen & behoeften ook anders. Middels onze modulaire module’s kunt op elk gewenst moment de software upgraden!

U betaalt voor wat u gebruikt, dus nooit teveel!

Module “Klant portaal”

Via mijn reservering maakt u het mogelijk dat uw klanten eenvoudig, via de pc, tablet en smartphone, inzicht hebben in de reservering die ze bij u hebben gemaakt:

  • adresgegevens en contactgegevens (van de beheerder),
  • foto en omschrijving van de geboekte accommodatie
  • overzicht van de extra’s
  • status van de betalingen

Uw gasten zullen het gebruiksgemak waarderen, zeker in combinatie de mogelijkheid tot maken online (aan)betalingen.

Lees meer: Klik hier

Module “Gastenreview”

Speciaal voor verhuurders die willen blijven groeien en verbeteren. Nieuwsgierig naar wat uw klanten vinden van uw prijs, de kwaliteit of het serviceniveau? Start met het vragen naar de gasttevredenheid en profiteer van het grote gemak dat de online enquêtes direct gelinkt zijn aan uw eigen reserveringssysteem.

  • Automatisch online enquêtes uitsturen
  • Eigen set met vragen (meertalig)
  • Peil de meningen en ontvang tips over prijs, kwaliteit en meer
  • Inzicht in verzamelde resultaten via een dashboard

Lees meer: Klik hier

Module “Huiseigenaren”

Voor de Verhuurorganisatie

Speciaal voor verhuurorganisaties die voor derden (huiseigenaren) verhuren is deze module een absolute aanrader. Middels deze module bent u in staat om voor elke huiseigenaar automatisch een creditnota (provisie) aan te maken. U kunt de eindafrekening (provisienota) op elk gewenst moment, voor elke individuele huiseigenaar, en met eigen provisie afspraken, genereren.

Lees meer: Klik hier

Dashboard Huiseigenaar

Voor de huiseigenaar zelf is er ook een dashboard beschikbaar. Middels een beveiligde login kan de eigenaar op elk gewenst moment inzage krijgen in de gerealiseerde boekingen (beperkte data zichtbaar), beschikbaarheid, eindafrekening (provisienota) en een voorbeeld van de woning bij u op de site.

Lees meer: Klik hier

De eigenaar heeft tevens de mogelijkheid (variabel in te stellen) om zelf  zijn beschikbaarheid bij te houden. Dit heeft als groot voordeel dat u altijd gegarandeerd bent van een up to date kalender. Dit voorkomt dubbele boekingen en overbodige communicatie (mailen, bellen, etc.).

Module “Online betalen”

Door gebruik te maken van een interface die wij hebben gemaakt met Buckaroo is het mogelijk om betaling van u huurder direct via online betalen te ontvangen. Door het aangaan van een overeenkomst met Buckaroo heeft u de keuze om gebruik te maken van IDEAL, Creditcard, Paypal en vele andere betaalsoorten.

Lees meer: Klik hier

Module “Booking.com”

Indien u ook een samenwerking heeft met Booking.com kunnen wij voor u een directe koppeling tot stand brengen. Het grote voordeel hiervan is dat de beschikbaarheid en de prijsinformatie realtime wordt uitgewisseld en dat de boekingen direct in uw verhuurpakket klaar worden gezet. Meer kans op gerealiseerde boekingen met minder werk.

Lees meer: Klik hier

Module “@Leisure”

Als eerste introduceerde Recreatiesoftware een koppeling met Booking.com. Inmiddels biedt onze software een volledige integratie met o.a. Booking.com,Villas.com, Aan Zee, Belvilla en talloze andere portals (@Leisure).

Lees meer: Klik hier

Module “iCal koppeling”

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het handmatig bijwerken van de kalender een van de grootste ergenissen is bij verhuurders. Een up to date kalender voorkomt dubbele boeking en zorgt voor een hogere ranking bij de diverse portals. De gratis ICAL-oplossing van Verhuuradministratie biedt voor u de oplossing!

Lees meer: Klik hier

Module “Facebook”

Maak uw online boekingsmodule (tonen van prijs en beschikbaarheid) zichtbaar bij het grote publiek

Veel recreatieondernemers gebruiken Facebook voor aankondigen, acties en het promoten van last-minute en vroegboek kortingen. Een prachtig medium, maar het actief promoten en het handmatig bijhouden van prijs en beschikbaarheid op Facebook vergt helaas ook heel veel tijd.. Met onze Facebook-koppeling heeft u de mogelijkheid om uw huizen ook wereldwijd online te laten reserveren. Uw huizen (online boekingsmodule) worden vanuit onze verhuursoftware automatisch ingelezen binnen uw eigen facebookaccount.

Lees meer: Klik hier

Module “Kortingen / Vouchers”

Veel bezoekers, maar weinig reserveringen? Herkent u dit probleem?

Om een potentiële huurder te overtuigen dat ze beter bij u kunnen boeken hebben wij voor u de volgende tips op een rijtje gezet:

Lees meer: Klik hier

Maak gebruik van automatische last-minute boekingen om u kalender nog beter te vullen!

Lees meer: Klik hier