Review van Egmond Verhuur

Comment 1 Standaard

Wij zijn zeer tevreden over Verhuuradministratie en het verhuurpakket. Het online reserveringssysteem, onze website en andere marketing-tools die aan dit pakket verbonden zijn, zijn makkelijk te bedienen.

Het pakket wordt tevens continue geoptimaliseerd. De communicatie verloopt gemakkelijk en soepel en zo nu en dan worden er nog tips & tricks uitgewisseld. En wordt goed geluisterd als er specifieke wensen zijn.

Voor ons bedrijf werkt Verhuuradministratie TOP!

Over Egmond Verhuur

Egmond Verhuur; hét adres voor een gezellige vakantie in Egmond aan Zee!

Wij zijn Jan en Daniëlle Dekker, en bieden al ruim 13 jaar een ruime keus uit verschillende appartementen en vakantiewoningen in Egmond aan Zee aan. In welk jaargetijde u ook naar Egmond aan Zee komt, u geniet er altijd volop van het strand, de zee en prachtige duinen in het Noordhollands Duinreservaat. U kunt bij ons doen en laten waar u zelf zin in hebt, met een mooi appartement of vakantiewoning als thuisbasis.

Bezoek de website van Egmond Verhuur

Alle Google Reviews bekijken of een  review schrijven? Klik op deze link

Een gedachte over “Review van Egmond Verhuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s