Nieuwe verhuurperiodes

Speciaal voor verhuurders die (willen) werken met flexibele periodes en nachtverhuur hebben we een nuttige aanvulling gemaakt binnen de software. Momenteel kan er per verhuurperiode 1 uitzondering worden aangemaakt. Dit aantal is vanaf nu af aan zelf in te stellen.

Bijvoorbeeld : voor Nacht verhuur zou je in het hoogseizoen een minimum van 7 nachten willen afdwingen en bv met de Kerstvakantie een periode van minimaal 3 nachten. Deze minimum/maximum aantal nachten geef je dan in als uitzondering in bij de Verhuurperiode “Nachten”. Zie ook de afbeeldingen hieronder ter verduidelijking.

7.Verhuurperiode8.Verhuurperiode

 Categorieën:Nieuws, Updates

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: