Nieuwe verhuurperiodes

Leave a comment Standaard

Speciaal voor verhuurders die (willen) werken met flexibele periodes en nachtverhuur hebben we een nuttige aanvulling gemaakt binnen de software. Momenteel kan er per verhuurperiode 1 uitzondering worden aangemaakt. Dit aantal is vanaf nu af aan zelf in te stellen.

Bijvoorbeeld : voor Nacht verhuur zou je in het hoogseizoen een minimum van 7 nachten willen afdwingen en bv met de Kerstvakantie een periode van minimaal 3 nachten. Deze minimum/maximum aantal nachten geef je dan in als uitzondering in bij de Verhuurperiode “Nachten”. Zie ook de afbeeldingen hieronder ter verduidelijking.

7.Verhuurperiode
8.Verhuurperiode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s