Nieuw hoofdkantoor en eigen verhuurcoach

Het hoofdkantoor van Verhuuradministratie is onlangs verplaatst vanuit Curacao naar Nederland (Heemskerk, Noord-Holland). Vanuit ons kantoor in Nederland zijn wij beter in staat om ons bedrijf verder uit bouwen en onze klanten een hoger serviceniveau te bieden.

Vanaf medio januari 2018 gaan wij starten met een eigen verhuurcoach voor recreatieondernemers. Hierbij moet u denken aan ondersteuning in verhuurprocessen, opleidingen en trainingen voor uw personeel, werken met touroperators en het inzetten van de juiste verhuurtools om meer boekingen te generen.

Bezoek onze websiteCategorieën:Nieuws, Wist u dat?

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: