Containerwoning voor vakantieverhuur

Leave a comment Standaard

Op zoek naar een investering met een geweldig rendement? Wat dacht u van een zeecontainer omgedoopt tot luxe vakantiewoning!

Containergebouwen verschenen voor het eerst in Europa in de jaren 2000. Eerst in Londen door architect Eric Reynolds, vervolgens door studenten van de campus Bijlmermeer in het zuiden van Amsterdam in 2003 en tegenwoordig als goedkopere huisvestingsprojecten die een beetje overal opduiken. Omdat ze zeer resistent, waterdicht en van dezelfde grootte zijn, kunnen de containers gemakkelijk opgestapeld worden.

Impressie containerwoning voor vakantieverhuur

Voor Curacao zijn wij opzoek naar investeerders die willen participeren in een kleinschalig resort (10 tot ca. 30 luxe container vakantiewoningen) met groot gezamenlijk zwembad op een prachtige locatie (in de nabijheid van Jan Thiel, Oostkant van Curacao). Interesse of meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in.

container-vakantieverhuur1container-vakantieverhuur2container-vakantieverhuur3container-vakantieverhuur4container-vakantieverhuur5container-vakantieverhuur6container-vakantieverhuur7container-vakantieverhuur8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s