Booking.com voor reisagenten (Nieuw)

Leave a comment Standaard
Booking.com Reisagenten

Goed nieuws voor alle verhuurorganisaties die gebruik maken van Booking.com of overwegen gebruik te maken van Booking.com – Nieuwe module (nov/2016 van Booking.com)

booking-reisagenten1

De laatste jaren wordt Booking.com een steeds geduchtere concurrent van de traditionele verhuurorganisaties. De exposure van Booking.com is gigantisch en je kunt er hedendaags eigenlijk niet meer om heen. Ook de particuliere huiseigenaren hebben dit in de gaten en hierdoor worden verhuurorganisaties vaak gedwongen om gebruik te gaan maken van Booking.com

Je wilt als verhuurorganisatie je klant (de huiseigenaar) niet verliezen, maar er moet ook nog wat verdient worden. Gemiddeld vraagt Booking.com tussen de 12,5% – 15% commissie. Wat blijft er dan nog over voor de verhuurorganisatie?

Gelukkig heeft Booking.com dit inmiddels ook begrepen en hebben ze onlangs Booking.com voor Reisagenten gelanceerd. Een super tool om uw eigen klanten mee te bedienen, te behouden en extra provisie mee te verdienen.

Wij adviseren u om niet te lang te wachten met aanmelden.

Verhuuradministratie (RSpro®) heeft voor Booking.com een speciale module ontwikkeld waarmee u binnen uw eigen verhuurpakket de beschikbaarheid, tarieven en reserveringen realtime kunt synchroniseren met Booking.com. Dit scheelt u enorm veel tijd en voorkomt dubbele boekingen. Meer informatie over Booking.com en andere handige hulpmiddelen voor de vakantieverhuur :

Klik hier voor onze website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s