Vakantiepark Dennenbos

Leave a comment Standaard
Vakantiepark Dennenbos - Recreatiesoftware

Vakantiepark Dennenbos biedt verschillende chalets, bungalows en een aantal campingplaatsen aan. Dit alles op een toplocatie tussen strand en centrum op een zeer mooi, ruimtelijk en groen vakantiepark van 2,5 hectare.

Op het park bevind zich een verwarmd buitenzwembad met peuter-bad, speelhof voor de kinderen, speelzolder, WIFI-points, fietsverhuur en een zomer supermarkt.

Accommodaties

Elk chalet, woning of bungalow beschikt over minimaal twee aparte slaapkamers, woonkamer, badkamer en een eigen terras met een tafel en stoelen. Alle accommodaties zijn uitgerust met keukenfaciliteiten zoals een koelkast, kookgelegenheid, waterkoker, koffiezetter. Sommige zijn voorzien van vaatwasser/magnetron/oven.

Recreatiesoftware voor Vakantiepark Dennenbos

Recreatiesoftware voor Vakantiepark Dennenbos

Locatie

Op vakantiepark Dennenbos vindt u ook een uitstekend restaurant met een snackbar en pizzeria take-away. Deze super locatie biedt alles aan op loopafstand: het strand ligt op 500 meter en het centrum van Oostkapelle is slechts 2 km. Domburg is ongeveer 4 km. Vakantiepark Dennenbos is goed bereikbaar per voet, fiets of auto en biedt gratis parkeergelegenheid aan.

Bezoek onze website: Klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s