Hotel Jansen, all-inclusive Short Stay

Leave a comment Standaard
Hotel Jansen - All-inclusive Short Stay Hotel in Amsterdam

Hotel Jansen is een gloednieuw, all-inclusive Short Stay-hotel in Amsterdam. Vanaf 1 oktober 2015 bieden zij studenten, trainees en young professionals gezellige en comfortabele accommodatie. Voor een dag, een week of zes maanden. Hotel Jansen wil een tweede thuis zijn voor haar gasten. En dat gaat goed! Zo goed dat binnen een jaar de broers Loek en Laurens van Doorn, initiatiefnemers van Hotel Jansen, al op zoek zijn naar een nieuwe locatie voor een tweede Hotel Jansen.

Hotel Jansen - All-inclusive Short Stay Hotel in Amsterdam

Hotel Jansen – All-inclusive Short Stay Hotel in Amsterdam

Landingsplek

“We zijn de ideale landingsplek voor mensen die naar Amsterdam komen. Onze gasten kunnen vanuit ons hotel, dat niet bedoeld is voor toeristen, kennis maken met Amsterdam en Nederland en op zoek gaan naar een andere vaste plek. Of als ze juist niet lang genoeg blijven om een vaste woonruimte te zoeken, is ons hotel ook een fijne plek. Je kunt wel stellen dat ons hotel een schot in de roos blijkt. We zagen de vraag in Amsterdam en we hebben hotel Jansen gebouwd op het stuk grond dat we al in ons bezit hadden. Het hotel bestaat uit 140 shortstay rooms en 23 hotelrooms. Mensen kunnen bij ons verblijven vanaf 1 nacht tot zes maanden”, vertelt Loek van Doorn enthousiast.

Thuis bij Hotel Jansen

“We vinden het heel belangrijk dat mensen zich thuis voelen bij ons. We hebben veelal buitenlandse gasten en we willen hen een echt ‘home away from home’ gevoel geven. Dat doen we onder andere door de faciliteiten die we bieden. Zo hebben we per etage een clubroom waar mensen gezamenlijk kunnen zitten en koken. Zo ontstaat er ook contact tussen de mensen in het hotel. Daarnaast hebben we ons eigen restaurant en kunnen onze gasten gebruik maken van extra faciliteiten zoals een eigen waterkoker en Nespresso apparaat, een linnenpakket en keukenpakket waar alles in zit om zelf je maaltijden te bereiden. Om al deze faciliteiten te kunnen bieden is goede software die inzicht geven in wensen en beschikbaarheid cruciaal. We hebben dan ook goed de tijd genomen om een goede leverancier te vinden”, gaat Loek verder.

Pakket van eisen

“Ik had een behoorlijk pakket aan eisen, maar als hotel die ook kamers per maand verhuurt is de keuze aan systemen gelijk een stuk beperkter. Ook bieden wij onze gasten extra services aan die gereserveerd en gefactureerd moeten worden. Veel systemen die hotels gebruiken zijn erg complex en heel duur en bieden niet wat we zoeken. We moesten nog starten toen we de software gingen aanschaffen en we waren daarom ook op zoek naar een betaalbare leverancier.

“De belangrijkste eisen die wij hadden was dat we een leverancier wilden die flexibel was, met ons meedenkt, waar ik een vast contactpersoon heb en met een servicegerichte instelling”.

Het is helemaal niet erg als er soms iets fout gaat of het systeem beperkte mogelijkheden heeft, het gaat erom dat er wordt gekeken hoe problemen, wensen en vragen kunnen worden opgelost. Ik kwam uit bij Reflex Booking en moet zeggen dat zij al deze eigenschappen bezitten. We zijn nu zeven maanden bezig en alles draait goed. We hebben inzicht in beschikbaarheid, de facturen gaan op tijd de deur uit en het belangrijkste onze gasten worden goed bedient en ervaren vanuit ons een goede service”.

Video rondleiding

 

Bezoek onze website : Klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s