Recreatiewoning Verzekering

Leave a comment Standaard
Nieuw - Recreatiewoning Verzekering

De verzekering geldt voor elke recreatiewoning, in Nederland, Duitsland en België. Een standaard particuliere brand e/o woonhuisverzekering biedt vaak GEEN dekking voor verhuur activiteiten…

Dus voor vakantiehuisjes, strandhuisjes en stacaravans, maar ook voor safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets.

Van vakantiehuis tot safaritent

Een recreatiewoning is een kostbaar bezit. U koopt het weloverwogen. Maar stel bijvoorbeeld dat uw vakantiehuis afbrandt. Dan krijgt u mogelijk de rekening voor het opruimen van de restanten van de woning: een schadepost die al gauw oploopt tot een paar duizend euro. Om nog maar te zwijgen van de kosten voor een nieuwe stacaravan. Een verzekering is daarom verstandig en met de Recreatiewoning verzekering beschermt u zichzelf tegen een dergelijke financiële domper.

Twee varianten

U kunt uw recreatiewoning op 2 manieren verzekeren: Brand en Alle gevaren. Met Brand bent u verzekerd voor brandschade aan uw recreatiewoning door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of blikseminslag. Met Alle gevaren verzekert u  uw recreatiewoning tegen alle schade. Een aansprakelijkheidsdekking is standaard. Handig, want veel parkeigenaren stellen dit verplicht. Inboedel en een aanbouw of bijgebouw kunnen worden meeverzekerd. En de verzekering loopt door tijdens transport en opslag in het winterseizoen. Gaat de recreatiewoning volledig verloren? Dan verzekert de Recreatiewoningverzekering de aankoop- of herbouwwaarde. Ook bieden we een ruime vergoeding van de opruimingskosten.

In Nederland, België en Duitsland

Heeft u een recreatiewoning in België of Duitsland? Deze kunt u ook verzekeren met de Recreatiewoningverzekering. Ook Duitse en Belgische eigenaren van recreatiewoningen kunnen deze verzekering afsluiten voor recreatiewoningen in de drie genoemde landen.

Particuliere verhuur is toegestaan

Verhuurt u uw recreatiewoning wel eens? Dan bent u met de dekking Particuliere verhuur verzekerd voor schade die ontstaat wanneer u uw woning heeft verhuurd aan gasten.

Meer weten? Klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s