Vernieuwing planbord voor de verhuur

Comments 2 Standaard

Het Planbord is op een aantal punten aangepast:

Planbord Verhuuradministratie

Planbord Verhuuradministratie

Het tabje “Toon Tarieven” is verwijderd. Een nieuw “Tarieven Planbord” scherm is er voor in de plaats gekomen. Het “Tarieven Planbord” geeft duidelijk beeld van alle tarieven die zijn ingevoerd voor het object, maar ook inzicht in dubbele tarieven e/o tarieven die nog niet zijn gevuld. Het “Tarieven Planbord” is te vinden onder:  Objectbeheer – Tarieven planbord.

Objecten wordt bij default per Categorie getoond. De categorie naam wordt in het Planbord getoond met een streep eronder. Het kan ook zonder categorie getoond worden. Vink dan “Toon resultaten per categorie” uit.

De datumbalk blijft staan op moment dat men naar beneden scrolt.

Mogelijkheid om te filteren op “Voorkeuren (filteropties)”

NIEUW – Tarieven Planbord (Objectbeheer – Tarieven Planbord)

Tarieven Planbord

Tarieven Planbord

 

Het planbord voor tarieven is voortaan een aparte scherm onder het Objectbeheer. Hiermee kunt visueel de tarieven (per categorie) bekijken, maar ook toevoegen e/o wijzigen

Daar waar tarieven dubbel zijn aangemaakt wordt het met een rood blokje en uitroeptekens aangegeven.

Daar waar tarieven niet op elkaar aansluiten zult u merken dat een gedeelte van het blokje niet gevuld is – zie omcirkelde afbeelding.

 

 

 

2 gedachtes over “Vernieuwing planbord voor de verhuur

 1. Beste,

  De laatste wijzigingen hebben ertoe geleidt dat wij nu bij elke beantwoording van aanvragen c.q. het aanmaken van reserveringen dubbel zoveel tijd nodig hebben:

  1. Het altijd weer heen en weer moeten wisselen van Planbord naar Tarieven planbord is veel te omslachtig. O.a. omdat men elke keer weer het datum opnieuw moet selecteren.

  2. Het venster voor het aanmaken van een nieuwe reservering is nu niet meer extra maar geintegreerd. Dat leidt ertoe dat bij verschuivingen dit venster plotseling verdwijnt en ook niet meer terug te halen valt. Het gevolg: alles weer opnieuw invoeren.

  3. Het aantonen van de objecten per Categorie is voor ons (en misschien voor menig ander ook) niet handig en daarom ook niet wenselijk. Weliswaar kan het uitgevinkt worden. Maar dit moet nu elke keer weer opnieuw gebeuren, ist vermoeiend en frustrerend. Dit zou bij Instellingen per default uitgezet moeten kunnen worden en wel z.s.m. !!

  Alles bij elkaar genomen: Dit is absoluut geen verbetering van het “look and feel”. Wij verzoeken daarom ook met klem om de doorgevoerde wijzigingen op heel korte termijn terug te draaien of anders in ieder geval ervoor te zorgen dat b. g. verslechteringen verdwijnen.

  In onze organisatie werken meerdere personen met het reserveringssysteem. Wij hebben nu bijna 2 weken met de wijzigingen moeten leven. Maar hier moet zeker iets aan veranderen.

  Toch is er ook een plus: Het niet meer verdwijnen van de periodes bij het naar beneden scrollen (hadden wij wel al heel lang op gewacht).

  Met vriendelijke groet,
  Hendrik Badenhop
  Ouddorp Connection
  M +31 651 750 749

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s