Grootste ergenis van verhuurders

Comments 3 Standaard

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het handmatig bijwerken van de kalender een van de grootste ergenissen is bij verhuurders. Een up to date kalender voorkomt dubbele boeking en zorgt voor een hogere ranking bij de diverse portals. De gratis ICAL-oplossing van Verhuuradministratie biedt voor u de oplossing!

Een ICAL-koppeling synchroniseert alleen open & gesloten data. Er worden geen tarieven, toeslagen of klantgegevens met elkaar gekoppeld. Voor elk obect wordt er een aparte ICAL-koppeling aangemaakt.

Synchroniseer uw beschikbaarheidskalender met externe (portals) zoals: Airbnb, Homeaway, Tripadvisor en talloze andere portals. Om te starten moet u als eerste een klantaccount aanmaken bij het portal waarmee u wilt synchroniseren. Het portal dient te beschikken over een import funtie (ICAL).

Binnen uw eigen verhuurpakket “Verhuuradministratie” heeft u de mogelijkheid om per object een eigen ICAL-koppeling aan te maken. Deze koppeling werkt 1 kant op. (One way direction).

Wilt u meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden van een ICAL-koppeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@verhuuradministratie.org

3 gedachtes over “Grootste ergenis van verhuurders

 1. Hoi Rene graag informatie over de werkwijze en de mogelijkheden je weet het hé ben geen ster in plakken en knippen maar wil wel heel graag van je leren zoals altijd!
  Groetjes Trudy

  Like

 2. Hallo René,

  Willen we graag gebruik van maken!

  Kind regards, Met vriendelijke groet,

  Floris van de Wouw

  *Benagil Holidays / * *Aangenaam Algarve Vakantiehuizen*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s