Het voordeel van een Chat Helpdesk

Leave a comment Standaard
Chat met verhuurorganisatie

De voordelen van Live chat op uw eigen verhuur website

Misschien heeft u het al eens meegemaakt….

u bent op een site voor vakantiehuizen aan het rondkijken, leest de informatie over een leuk vakantiehuis en er komt een vraag bij u op.

Of u twijfelt over iets, “heb ik dit goed begrepen zo?” Wat zou het dan handig zijn als u ziet dat een medewerker van de verhuurorganisatie online is en klaar staat om u direct van antwoord te voorzien? Perfect toch? “Hoe duidelijk u ook denkt te zijn in uw uitingen: uw potentiële huurders hebben altijd vragen. Met een online chat service staat u snel voor ze klaar!”

Maar m’n klant kan toch ook gewoon bellen of mailen?

Ja, dat kan ook en zal ook gerust nog gedaan worden. Maar in de praktijk ligt die drempel voor sommige mensen toch net ietsje hoger dan chatten. Bij een aantal live chat mogelijkheden kun je ook gelijk zien of er iemand online is waardoor je zeker weet dat diegene beschikbaar is en niet in bespreking, etc. Daarnaast kan chatten sneller zijn, bijvoorbeeld bij een korte vraag om iets te checken. De klant wordt daarnaast niet uit z’n research- of boekproces gehaald maar blijft in de juiste omgeving om de reservering af te ronden.

PureChat is een heel mooi voorbeeld voor de verhuur van vakantiehuizen: klik hier voor meer informatie.

PureChat heeft ook een mobiele app en is meertalig toe te passen. Wilt u meer informatie over het integreren binnen uw website neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op de verhuur website holidayresidentials kunt u de werkwijze van PureChat live bekijken.

Live Chat voor mobiel - vakantiehuizen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s