Gebruik Facebook voor het online reserveren van uw vakantiehuizen

Comments 2 Standaard
Online vakantiehuis reserveren via Recreatiesoftware

Maak uw online boekingsmodule (tonen van prijs en beschikbaarheid) zichtbaar bij het grote publiek

Veel recreatieondernemers gebruiken Facebook voor aankondigen, acties en het promoten van last-minute en vroegboek kortingen. Een prachtig medium, maar het actief promoten en het handmatig bijhouden van prijs en beschikbaarheid op Facebook vergt helaas ook heel veel tijd..

Nieuwe functionaliteit binnen Facebook “CALL TO ACTION”

Facebook-pagina’s zijn sinds enkele dagen uitgerust met een “call to action” knop. Beheerders kunnen in de header van hun pagina een knop toevoegen die tot actie aanzet, zoals bijvoorbeeld “Boek nu”. Deze “Call to Action” kunt u direct koppelen aan uw eigen online boekingsmodule.

Let op! Eigen reserveringssysteem
Er zijn verhuurders die ervoor kiezen een eigen gebouwd reserveringssysteem op hun website te plaatsen. Nadeel is dat dit vaak niet gekoppeld is aan een backoffice (programma waarmee u reserveringen op eenvoudige wijze kunt afwikkelen) of dat de koppeling naar een Facebook app niet mogelijk is. Facebook werkt namelijk met een beveiligde omgeving (https).

Advies

Het is dus raadzaam om gebruik te maken van een verhuurpakket (Recreatiesoftware) dat  gekoppeld kan worden aan Facebook e/o andere accounts (bijvoorbeeld Booking.com).

Een belangrijke ontwikkeling in de verhuurbranche

De laatste tijd krijgen wij steeds meer verhuurorganisaties die afstappen van het reserveren via de traditionele website. Reden daarvoor is dat het voor veel recreatieondernemers steeds lastiger wordt om hun eigen website goed vindbaar te maken op het internet. Het ontbreekt vaak aan budget, kennis,  en de concurrentie is enorm. Het grote voordeel van Facebook is dat je op vrij eenvoudige en goedkope wijze een enorme markt kan benaderen. Met 1 klik kun je duizenden potentiële huurders enthousiast maken. De kosten van een dure website, investeren in SEO/Adwords en overige advertenties kun je met Facebook flink reduceren.

Meer informatie

De online boekingsmodule van Recreatiesoftware kunt u eenvoudig integreren binnen Facebook. Geen kennis nodig van programmeren en binnen 10 minuten online! Meer informatie : Klik hier

Online vakantiehuis reserveren via Facebook

#recreatiesoftware koppelen aan facebook, #facebook reserveringssoftare, #reserveringssysteem, #vakantiehuizen, #beschikbaarheidskalender-facebook, #vakantiehuisopfacebook, #vakantiehuizen-reserveren-op-facebook

2 gedachtes over “Gebruik Facebook voor het online reserveren van uw vakantiehuizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s