In de planning (nieuwe releases)

Comment 1 Standaard
Beheeromgeving voor uw gasten (reserveringen)

Op korte termijn kunt weer een paar leuke en interessante wijzigingen binnen uw verhuurpakket verwachten.

Afgelopen week hebben wij uw pakket al wat meer eigentijds gemaakt door alle icoontje / buttons te moderniseren.

Tevens is het nu ook mogelijk om voor “langer termijn” te factureren (per maand). Indien u een object voor langer termijn verhuurt kunt u bij de optie “verhuurperiode” een keuze maken voor maandverhuur.

Bij een verhuurperiode van een jaar worden er  automatisch 12 verhuurnota’s aangemaakt. Maandverhuur loopt van de 1e tot de 1e van de volgende maand. Elke maand kunt u opnieuw de nota uitdraaien & versturen. Alle openstaande posten worden ook automatisch voor u bijgehouden.

Voorjaar 2015 In het voorjaar verwachten wij een eigen beheeromgeving voor “uw gasten” aan te kunnen bieden. In de beheeromgeving kunnen uw gasten de reservering controleren, gegevens bewerken, afdrukken bevestiging en de mogelijkheid om direct online de 1e en 2e betaling te voldoen.

Beheeromgeving voor uw gasten (reserveringen)

Najaar 2015 Onze online boekingsmoduler “Responsive” maken. Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Een gedachte over “In de planning (nieuwe releases)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s