Kalender voor WordPress of Joomla

Leave a comment Standaard
Gebruikt u nog een agenda voor uw verhuur?

Opzoek naar een beschikbaarheidskalender of online reserveringssysteem voor WordPress e/o Joomla?

Een boekingskalender van Recreatiesoftware kan voor elk type verhuur worden  gebruikt.

Of het nu gaat om verhuur van 1 vakantiehuis, bed & breakfast, camping of bungalowpark, onze recreatiesoftware biedt talloze mogelijkheden.

 

Veel verhuurders gebruiken nog steeds een traditionele agenda om alle reserveringen en beschikbaarheid in bij te houden. Deze vorm van registreren en administreren kan tegenwoordig veel efficiënter! Met onze recreatiesoftware heeft u 1 systeem waarmee u uw totale verhuur kunt vastleggen, monitoren en kunt onderhouden. Nooit meer dubbele boekingen!

Wij bieden u een krachtige alles-in-1 verhuuroplossing  waarmee u uw gasten eenvoudig op  de hoogte kunt stellen van prijs en beschikbaarheid. Onze boekingssoftware kunt u binnen 5 minuten koppelen aan uw eigen (verhuur)website. Hiervoor heeft u geen programmeerkennis voor nodig. Naast het grote voordeel van efficiënt werken kunt u ook nog eens veel meer reserveringen genereren!

Middels onze automatische kortingsmodule wijzigt u in een handomdraai de huurprijs in een speciale aanbieding (lastminute, vroegboek, facebookkorting, vaste klanten korting, etc.). Dit alles wordt prachtig gevisualiseerd in uw eigen online boekingssyteem. Recreatiesoftware zorgt voor gemak en een transparant verhuurproces.

Wilt u meer informatie of wellicht een oplossing op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s