YouTube voor vakantieverhuur

Leave a comment Standaard

YouTube videomarketing is hét digitale visitekaartje voor verhuurorganisatie. Eén van de grote voordelen van YouTube videomarketing is dat uw bezoekers eerder overgaan tot reserveren.

Design staat in dienst van zichtbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, niet omgekeerd. De belangrijkste kwestie hierbij is: hoe denkt een bezoeker? Eigenlijk verschilt hij niet veel van een klant in een winkel.

 

Hij kijkt wat rond, neemt wat binnen handbereik staat en wordt graag bediend. Van leuke frisse kleuren en mooie foto’s krullen zijn mondhoeken spontaan omhoog. Alles wordt snel gescand. Voor uw site geldt dit zowel voor tekst als voor design:

– Nadenken is taboe. Klanten moeten snel tot hun antwoord komen.

– Probeer te visualiseren. Een goed plaatje of filmpje zegt meer dan 1000 woorden!

De afdeling “Verhuurmedia” heeft binnen onze organisatie een belangrijke plek Het is hun taak om uw verhuurorganisatie op eigentijdse & unieke wijze op het wereldwijde web naar voren te laten komen. Om uw objecten beter te laten verhuren adviseren wij u om gebruik te maken van onze promofilms met een professionele voice-over.

Een presentatie van uw vakantiehuis met een professionele voice-over kost slechts Euro 95,00. We hanteren een gereduceerd tarief voor meerdere objecten.

De filmpjes zijn op eenvoudige wijze binnen uw eigen website te integreren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s